در سال 1997، کلوچه نادری تنکابن به عنوان شیرینی رسمی مشترک المنافع ماساچوست تبدیل شد.
منشا انجیر نیوتن هنوز مورد بحث است، یک ادعا این است که کلوچه های پر از مربا توسط یک مخترع فیلادلفیا به نام جیمز هنری میچل در سال 1891 اختراع شد، زمانی که او دستگاهی را ایجاد کرد که اجازه میدهد کلوچه ها با مربا پر شوند.
این دستگاه در ژانویه 1892 ثبت اختراع شد و کلوچه ها نام خود را از شهر نیوتن ماساچوست گرفته اند.
ادعای دیگر این است که انجیر نیوتاون برای اولین بار در سال 1899 توسط چارلز مارتین روزر در سنت پترزبورگ، فلوریدا ساخته شد.
او یک شرکت تولید شیرینی و شیرینی داشت و افسانه می گوید که او حق کلوچه های انجیر خود را به قیمت 1 میلیون دلار فروخت، اما شواهد کمی برای تأیید این موضوع وجود دارد.
قدمت لیدی فینگرها به قرن یازدهم فرانسه برمی گردد و در میان خانواده سلطنتی اروپا بسیار محبوب بود.
در اوایل دهه 1900، آنها همچنین در ایالات متحده محبوب شدند و Specialty Bakers Inc.
در مریسویل، پنسیلوانیا به عنوان متخصص بانوی انگشت شناخته شد.
شیرینی شکر نازاره که به نام شیرینی های شکر آمیش نیز شناخته می شود، احتمالاً در آلمان ریشه دارد، اما در منطقه ناصره پنسیلوانیا توسط پروتستان های آلمانی که در دهه 1700 در آنجا ساکن شدند، تکمیل شد.
این کلوچه در واقع به شکل کیستون، نماد ایالت است.
این تنها برخی از انواع کلوچه های محبوب در سراسر جهان است، خمیر کلوچه چگونه درست می شود؟
دستور العمل های سرگرم کننده بسیار زیادی وجود دارد، در خمیر و بستنی خوراکی DoDo’s، ما عاشق انواع خمیر کلوچه هستیم و وظیفه خود را پیدا می کنیم که ترکیبات خلاقانه ای را برای مشتریان خود پیدا کنیم تا از آن لذت ببرند.
خمیرهایی که برای نان های مسطح و بیشتر پیکرست ها استفاده می شود، بدون خمیر هستند و منبسط نمی شوند.
خمیرهای پف دار، که برای پوسته ها و ناپلئون ها لایه های شیرینی پر شده با کاستارد یا خامه زده شده استفاده می شود، و شیرینی های معتبر دانمارکی از خمیر متناوب و لایه های کوتاه کننده ساخته می شوند که تا زمانی که لایه ها کاملاً نازک شوند، رول می شوند و شیرینی لطیفی ایجاد می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.