چای سیاه و چای سبز هنگامی که در مورد تفاوت چای سیاه و چای سبز که انواعی از انواع چای هستند صحبت می شود، بسیاری از مردم می گویند که “چای نظیر چای گلین 500 گرمی از درختی از گونه های مختلف تولید می شود، اما این نیمی از درست است.
نیمه اشتباه تفاوت بین چای سبز و چای سیاه در بالا رفتن سن است.
به طور دقیق، این تفاوت در مدت زمانی است که فرآیند اکسیداسیون طی شده است.
با این وجود، این گفته که داستان نیمه درست است، به این دلیل است که گونههای درخت چای که برای چای سبز مفید هستند و آنهایی که برای تهیه چای سیاه مفید هستند، متفاوت هستند.
حتی اگر برگ های چای تولید شده از هر درخت چای می تواند چای سبز یا چای سیاه باشد، یک درخت چای مناسب برای تهیه هر چای وجود دارد.
این پیش داوری که چای قابض چای بی کیفیت
است و تفکر دوگانه کنونی در کره که چای را اگر تلخ باشد بد و اگر نرم باشد خوب می داند، بسیار شبیه نگاه ما به شراب 10 سال پیش است.
در زمانی که شراب رایج نشده بود، بهترین شراب شراب نرم و شیرین بود.
در حال حاضر، شراب با نگاهی به منطقه تولید انگور، زمان برداشت و دوره پیری انتخاب می شود.
شراب های گران قیمت وجود دارد، اما هیچ شراب کاملاً خوبی وجود ندارد.
بهترین شراب شرابی است که با غذایی که می خورید هماهنگ باشد.
به عبارت دیگر، شراب خوب، شرابی است که برای شما مناسب باشد.
چای انواع مختلفی دارد و هر چای عطر و طعم خاص خود را دارد.
بسته به محل تولید، رقم و فرآیند فرآوری، عطرهای مختلفی مانند میوه، خاک، علف و جلبک دریایی می دهد و ممکن است قابض یا نرم باشد.
برخی از خودروها بدنه سنگینی دارند، در حالی که برخی دیگر احساس تازگی و سبکی دارند
تشخیص «تفاوت» به جای «اشتباه» در خودروهای مختلف و یافتن «چای» مناسب شما، راه درستی برای لذت بردن از چای است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.