این امکان وجود دارد که با خواندن این مقاله از تعداد انواع چاقوهایی نظیر چاقو شکاری که می توانید بخرید غرق شوید.
سوالی که ممکن است از خود بپرسید این است: ” من برای چه به این همه چاقو نیاز دارم؟ ” حقیقت این است که شما به همه این چاقوها نیاز ندارید.
برخی از چاقوها برای کارهای خاص بهتر از سایرین مناسب هستند و زیرمجموعه ای از چاقوها برای چندین منظور ساخته شده اند.
اینکه چه چاقوهایی نیاز دارید بستگی به نوع کارهای آشپزی شما دارد که به صورت روزانه انجام می دهید و چقدر برای نتیجه و تأثیر زیبایی شناختی نهایی فعالیت آشپزی اهمیت دارید.
برخی افراد فقط به دو یا سه چاقو در کشوی خود نیاز دارند. اگر با غذای مایکروویو زندگی می کنید، احتمالاً می توانید بدون چاقو زندگی کنید.
فقط این واقعیت که شما در حال خواندن این مقاله هستید نشان می دهد که آشپزی خود را جدی می گیرید و به آن اهمیت می دهید.
ما گمان می کنیم که دوست دارید در مورد انواع مختلف چاقوها و نحوه و کاربرد هر کدام بیشتر بدانید.
این راهنما قصد دارد اطلاعاتی در مورد هر چاقو به شما بدهد تا بتوانید انتخاب درستی برای تهیه غذا در آشپزخانه خود داشته باشید.
چاقوی معمولی نان معمولاً با چاقوی ژامبون همراه است. او نیز تیغه ای مستطیلی دارد، باریک و بلند، اما این بار سفت تر و با لبه موج دار. تیغه دندانه دار – معمولا بین 20 تا 30 سانتی متر طول دارد
– به شما این امکان را می دهد که هر دو نان را با پوسته و نان را با خرده های نرم کاملاً برش دهید، بدون اینکه به شکل و یکپارچگی نان لطمه ای وارد شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.