حتی تنبل ترین و نادان ترین افراد از فواید کشمش می دانند.
چه کسی در میان ما از کودکی به یاد نمی آورد: برای ایجاد یک حافظه خوب هر روز صبح باید یک مشت کشمش از نوع کشمش انگور شانی بخورید.
با رسیدن به سن قابل احترام ، می آموزیم که برای خواب سالم و رفاه عمومی ، نصف لیوان کشمش را با آب جوش بریزید ، بگذارید دم بکشد ، قبل از خواب آب بنوشید و صبح ها توت بخوری
دستور العمل های زیادی بر اساس کشمش و با مشارکت کشمش وجود دارد. در عین حال، ما واقعاً به چنین سؤال ساده ای فکر نمی کنیم که کدام کشمش بهتر است.
از این گذشته به ترتیب در انواع ، انواع و کیفیت های مختلف به فروش می رسد. من خودم بیش از یک بار این سوال را پرسیدم، با فروشندگان و خرید کنندگان مشورت کردم.
حتی یک دانشمند پاسخ قابل اعتمادی برای این سوال پیدا نکرده است
آنها فقط به صورت سطحی می توانند پیشنهاد کنند که فلان و فلان برای درست کردن پلو شیرین مناسب تر است.
برای اهداف دیگر، به عنوان مثال، فقط خوردن؟ این سوال باعث حیرت شد، در بهترین حالت در پاسخ شنیده شد:
چهار عدد از آن وجود دارد.
اولین کشمش قهوهای روشن و طلایی از انگورهای بیدانهی روشن است که به اندازه کوچک است و به آن سلطانا میگویند. دوم سیاه، آبی تیره یا با رنگ شرابی از انگور قرمز بدون هسته است.
سومین کشمش زرد متوسط از انگورهای سبک با یک دانه است.
چهارم – کشمش قهوه ای با چندین دانه، بافت گوشتی در اندازه بزرگ کف دست، همانطور که انتظار داشتم، در واقع با ظاهری سیاه و حفره دار نگه داشته می شود.
حاوی اجزای مفیدتری نسبت به انواع دیگر است.
و ترکیبات مفید موجود در کشمش به طور کلی ویتامین های B و C، فیبر، آنتی اکسیدان ها، عناصر ریز مانند پتاسیم، بور، آهن، منیزیم، کلسیم است.
بنابراین میزان پتاسیم، آهن، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها در کشمش سیاه بیشتر از سفید است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.